Hvad får du hos mig?

Jeg er både et nysgerrigt og kritisk menneske. Derfor fortsætter jeg med at uddanne mig og bruger kun det bedste fra kropsterapien, fysioterapien, yogaens guidede meditation og adskillige andre kurser. Det vigtigste for mig er at bruge de metoder der giver dig det bedste resultat. Derfor begrænser jeg mig ikke til en enkelt måde at behandle på. Mennesker er forskellige og har forskellige behov. Nogle af mine klienter har brug for at komme ned i kroppen med kropsterapiens evne til at forene krop og sind. Andre har specifikke fysiske problemer der kræver en grundig forståelse af anatomi og smertemekanismer. Nogen har brug for samtale om følelsesmæssige problemer, andre har brug for den afstressende effekt af guidet meditation og massage - og andre igen har brug for særligt udvalgt øvelser eller yogasekvenser de kan tage med i deres hverdag.

Jeg har behandlinger på 50 min. til 850 kr. og 80 min. til 1100 kr. Prisen er den samme uanset hvad behandlingen indeholder. Den lange behandling er bedstHvis du arbejder med mere end én problematik eller område kræver det som regel en lang behandling for at får et ordenligt udbytte.

​En privat yogatime varer normalt 50 min. og koster 750 kr. Her optager vi typisk en sekvens du kan tage med dig.

​Mine behandlinger kan hjælpe på en lang række lidelser som eksempelvis:

  • Spændingshovedpine og myoser
  • Nakke- og skulderproblemer
  • Hjernerystelse og piskesmæld
  • Ondt i ryggen/lændesmerter
  • Angst og uro i kroppen
  • Tankemylder/"meget oppe i hovedet"
  • Sorg og svære følelser

Vil du bestille tid eller høre mere? Du kan selv booke en tid her, skrive til Thors Kropsterapi på facebook, på telefon (+45) 50 59 33 39, eller sende en mail til info@thorskropsterapi.dk.