En udogmatisk tilgang

Hvad er yoga for dig? Yoga er efterhånden mange forskellige ting. Nogen lægger vægt på det fysiske og ser det som en måde at træne kroppen for at blive smidigere eller stærkere. Andre lægger vægt på det mentale udbytte, og bruger yoga til at finde ro i sindet og øge koncentracionsevnen. Og nogen har yoga som en spirituel praksis, der bringer en følelse af samhørighed med universet.

For mig er alle disse målsætninger gyldige og jeg binder mig ikke til nogen bestemt yogaretning eller måde at undervise på. Jeg bruger det bedste jeg har fra forskelllige retninger, både yoga og andre praksisser som fx Qi Gong.

Qi-Gong

Qi Gong (eller Qigong, tidligere Chi Kung) er en gammel kinesisk praksis der kan oversættes til “kultivering af livsenergien”. Jeg begyndte at lære og udøve Qi Gong for 10 år siden, og det er en af mine vigtigste inspirationskilder.

Gi Gong er de langsomme bevægelser man ofte ser ældre kinesere stå og lave i parker og bliver ofte forvekslet med Tai Chi – udefra set minder de også om hinanden, men Tai Chi er en kampkunst som bygger på Qi Gong, mens Qi Gong er energiarbejde for sundhed og velvære.

Jeg vil ofte introducere små bidder af Qi Gong på mine timer, da det for mig er en vidunderlig praksis og et fantastisk supplement til yoga.

​Privat undervisning

Jeg har faste holdtimer i Prana Yoga Shala og Ro Terapi og Yoga. Derudover underviser jeg på Pranas yogalæreruddannelser og i forskellige virksomheder. Ønsker du privat undervisning foregår det som regel i det smukke og centrale Prana Yoga Shala.

Mine privat-timer kan være alt fra yoga og qi gong for mentalt og fysisk velvære, fysioterapeutiske øvelser for at modvirke skavanker, til styrketræning du kan lave derhjemme. Sammen laver vi et program der er skræddersyet til netop din krop og situation, som du kan lave på egen hånd og evt. komme tilbage for mere inspiration eller guidning.

​Lektionerne er 50 min. og koster 750 kr. pr. gang